menu Home
AndorraSocietat

Els Encants de Sant Antoni tornen aquest diumenge vinent a Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 2 de febrer de 2023

Escaldes-Engordany.- La parròquia d’Escaldes-Engordany torna a celebrar els Encants de Sant Antoni. Aquest any, la jornada tindrà lloc aquest diumenge, 5 de febrer, a la plaça de l’església de Sant Pere Màrtir, a dos quarts de dotze del matí.

Seguint la tradició, se subhastaran lots al més-dient de productes artesans derivats del porc portats per la gent del poble uns dies abans com llonganisses i bulls, coques masegades, de llardons, orelletes…

Aquest any, els tradicionals lots de productes artesans d’Andorra, com la mel i les confitures, també se sortejaran entre les persones que hagin adquirit les butlletes als diversos comerços de la part alta adherits a la iniciativa per un preu de cinc euros. No faltarà el lot especial de la Candelera per poder preparar creps a casa.

La recaptació anirà destinada a Càritas parroquial per a les seves obres socials.

Com a cloenda, l’Esbart Santa Anna oferirà balls típics que afegiran la nota festiva a aquesta tradició i al qual seguirà un aperitiu. En cas de mal temps, l’acte es traslladarà a la biblioteca.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play