menu Home
Andorra

AV.- El comú d’Escaldes-Engordany fa un pas més per poder comptar amb un pulmó verd al Clot d’Emprivat

Ràdio Valira | 27 de gener de 2023

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany ha fet aquest dijous un pas més per poder fer realitat que el Clot d’Emprivat compti amb un pulmó verd de la grandària que té el parc Central d’Andorra la Vella gràcies a les modificacions urbanístiques que s’han impulsat per tal que els propietaris cedeixin més terrenys a canvi de poder construir les torres d’una manera diferent de l’actual. D’aquesta manera, s’ha donat llum verda provisional a la modificació de les normes urbanístiques del pla d’ordenació i urbanisme de la parròquia, amb l’abstenció de l’oposició, que ha plantejat els seus dubtes sobre com es pot fer efectiva la cessió dels espais per part dels privats. Ara aquesta aprovació provisional arriba al Govern i la comissió tècnica d’urbanisme l’haurà de validar perquè pugui ser vigent. De manera paral·lela, a la sessió de consell de comú celebrada aquest dijous també s’ha acordat iniciar el procediment per al desenvolupament de la unitat d’actuació anomenada camí de les Molleres per tal que es puguin fer millores en els accessos a la urbanització de can Noguer, que ara són privats. Tal com ha destacat Gili, aquesta actuació és “essencial per resoldre l’anomalia” que suposa que una urbanització on “hi viu moltíssima gent” tingui un accés privat. Ara com ara, ha destacat, és una entrada “estreta, dolenta i perillosa”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play