menu Home
AndorraSocietat

Arrestat un home per haver agredit el seu fill menor d’edat

Ràdio Valira | 27 de gener de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut aquesta setmana un home resident de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic per agredir el seu fill menor. L’arrest es va produir dilluns cap a tres quarts de dues del migdia al domicili familiar.

Aquesta setmana els agents també van detenir un resident de 35 anys al Pas de la Casa per conduir amb el permís retirat (suspensió administrativa); un altre resident de 33 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 0,89, i un resident de 31 anys per positiu en tòxics al volant. A aquest darrer també se l’acusa d’un delicte contra l’honor per injúries greus als policies.

Els darrers dies la policia ha detingut, també, tres homes més per possessió de drogues. Dos dels arrestos es van efectuar dimecres. Cap a les dues de la matinada es va detenir un resident de 30 anys en un control rutinari en un aparcament del Tarter amb 0,4 grams de metamfetamina. I a un quart d’onze del matí, en un altre control rutinari, però a la frontera del riu Runer, la policia va arrestar un home no resident de 32 anys amb 0,7 grams de cocaïna. La matinada de dijous, durant un servei preventiu prop dels locals d’oci nocturn d’Arinsal, es va arrestar un altre resident de 31 anys amb 0,9 grams de cocaïna.

Aquesta setmana també s’ha detingut dues dones no residents de 26 i 29 anys per presentar certificats d’experiència laboral falsos al Servei d’Immigració per obtenir l’autorització temporal de treball.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play