menu Home
AndorraSocietat

Primera Fira del voluntariat per crear xarxa i captar nous socis

Ràdio Valira | 24 de gener de 2023

Andorra la Vella.- El ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza aquest dissabte 28 de gener la primera Fira del voluntariat d’Andorra, que tindrà lloc al Centre de congressos d’Andorra la Vella entre les deu del matí i la una del migdia. L’objectiu de la cita és donar a conèixer a la societat civil les diferents opcions de voluntariat existents al país, així com crear xarxa entre les entitats i que l’espai serveixi de punt d’acollida i de captació de nous voluntaris i voluntàries. De fet, la fira comptarà amb una trentena d’entitats que explicaran la seva tasca als assistents a la jornada.

En el mateix espai, i de forma paral·lela, es duran a terme quatre xerrades perquè tant els visitants com les entitats en puguin gaudir. A dos quarts d’onze hi ha prevista la presentació del Programa PAS de l’Escola Andorrana de Batxillerat a càrrec de la coordinadora, Pilar Rabassa. A les onze, la xerrada de captació i gestió de voluntaris dins una entitat a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. A les dotze tindrà lloc la proposta al voltant de la vinculació del voluntariat amb el VPC a càrrec de l’exjugador i president del VPC Andorra Rugby XV, Joan Junyent; i ja a dos quarts d’una, la presentació del Programa de cooperació internacional de la Universitat d’Andorra en col·laboració amb el Govern.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play