menu Home
Andorra

Alsina i Cornella, nous president i vicepresident d’Andorran Banking

Ràdio Valira | 23 de gener de 2023

L’assemblea general d’Andorran Banking va procedir, en la seva reunió del passat dia 20 de gener, a l’elecció dels nous president i vicepresident de l’associació per l’any 2023. D’aquesta manera, Lluís Alsina, conseller-director general de MoraBanc Grup, SA és el nou president i Xavier Cornella, conseller delegat de Crèdit Andorrà, SA el vicepresident.

Des d’Andorran Banking recorden que els càrrecs de la presidència són rotatius i es renoven anualment segons el que està establert als estatuts de l’entitat.

Fundada l’any 1960, Andorran Banking agrupa les entitats bancàries d’Andorra, representa els seus interessos, vetlla pel compliment de les bones pràctiques bancàries i impulsa iniciatives orientades a la millora dels estàndards tècnics del sector.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play