menu Home
Andorra

La Policia deté un home per positiu d’alcoholèmia arran d’un accident amb danys materials i sis més per introduir cocaïna

Ràdio Valira | 16 de gener de 2023

Escaldes-Engordany.- La Policia ha detingut aquest diumenge a la nit un home no resident de 28 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,61 després d’un accident amb danys materials. Cap a les 21.15 h, el conductor ha xocat contra una parada d’autobús d’Arinsal i ha impactat contra un altre vehicle que es trobava aparcat al costat. Després de la col·lisió, ha marxat del lloc de l’accident abandonant el cotxe accidentat. Els agents l’han detingut minuts després.

 

El mateix diumenge, però a les 11.30 h del matí en un control rutinari a la frontera del riu Runer, la Policia ha arrestat dos homes, no residents de 34 i 38 anys, per introduir 6,1 grams de cocaïna. El dia abans, dissabte a les 13 h també a la frontera del riu Runer, es van detenir tres homes més, no residents de 24, 25 i 47 anys, amb 6,3 grams.

 

Els darrers dies s’ha arrestat dues persones més amb cocaïna. La matinada de dissabte, un altre no resident de 36 anys va ser detingut amb 1,6 grams en un control en un aparcament descobert del Tarter prop d’un local d’oci nocturn. Divendres a les 9.30 h a la frontera amb França, es va arrestar un altre home no resident de 33 anys amb 1,3 grams.

 

Des de dijous a la tarda, la Policia ha detingut quatre homes més per positius d’alcoholèmia. Dos van ser arrestats el mateix dijous. El primer, resident de 49 anys, a les 15.10 h amb una taxa d’1,07 a la rotonda de la Margineda després que la patrulla detectés que envaïa en diverses ocasions el sentit contrari. El segon, resident de 46 anys, va ser arrestat en un control rutinari a la frontera del riu Runer a les 23 h amb una taxa d’1,32.

 

La matinada de dissabte a Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un resident de 42 anys amb una taxa de 2,01. Tot i sotmetre’s voluntàriament a la prova d’alcoholèmia, en el moment de la detenció l’home va intentar agredir els agents, els va insultar i s’hi va resistir. Per aquest motiu, també se’l va detenir com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i contra l’honor. La mateixa nit, també es va arrestar a Andorra la Vella un resident de 22 anys amb una taxa de 0,91 i positiu en tòxics després de controlar-lo en veure que circulava a una velocitat excessiva.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play