menu Home
AndorraSocietat

La Policia deté un home per introduir al país 102 grams de marihuana

Ràdio Valira | 12 de gener de 2023

La Policia ha detingut les darreres hores un home resident de 31 anys a la frontera del riu Runer com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per introduir al país 102 grams de marihuana. La droga se li va trobar a les 22.10 h durant un control rutinari de documentació.

Aquesta matinada, a les 00.52, la Policia ha arrestat una dona resident de 51 anys per positiu d’alcoholèmia arran d’un accident amb danys materials a l’avinguda del Través, a la Massana. La dona hauria perdut el control del vehicle i ha xocat contra un semàfor. La taxa d’alcohol en sang ha estat d’1,73.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play