menu Home
Andorra

Accident mortal d’un conductor d’un patinet a l’avinguda Salou

Ràdio Valira | 12 de gener de 2023

Andorra la Vella.- Un conductor d’un patinet ha mort en un accident de trànsit aquest dijous al matí. Els fets han tingut lloc pels volts de les 9 hores a la carretera general 1 quan l’usuari en qüestió, un home resident d’uns 40 anys, estava circulant per l’avinguda Salou d’Andorra la Vella, on ha perdut el control del seu vehicle a l’alçada del número 56 de la via i ha estat atropellat per un camió de gran tonatge. La policia ha informat que està treballant al lloc dels fets on estan investigant les causes del sinistre. Per altra banda, Mobilitat ha tallat el trànsit en ambdós sentits de la marxa a causa de l’accident, que ha estat desviat pel centre de la vila.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play