menu Home
Andorra

Dissenyar amb canva, xerrades sobre salut i cultura, i l’ús del certificat digital, novetats del programa ‘Envelliment saludable’

Ràdio Valira | 9 de gener de 2023

Andorra la Vella.- La Fundació Crèdit Andorrà inicia una nova temporada del programa ‘Envelliment saludable’ adreçat a persones més grans de seixanta anys. Els interessants poden inscriure’s als cursos, tallers, xerrades i sortides a partir d’avui, 9 de gener, trucant al telèfon 86 80 25. També poden seguir la formació de manera en línia a través de la plataforma virtual (www.fundaciocreditandorra.ad).

Les activitats començaran el pròxim 16 de gener i s’allargaran fins al 23 de juny. Aquesta temporada, la Fundació ha previst una sèrie de novetats relacionades amb les noves tecnologies, la cultura o la prevenció de la salut. Per exemple, es durà a terme un taller del programa de disseny Canva per aprendre a crear projectes gràfics i audiovisuals; s’oferiran xerrades sobre l’ús o l’abús dels fàrmacs, sobre liquats i batuts, o sobre com la tecnologia pot contribuir a la salut; es visitaran nous museus i monuments d’Andorra com la nova seu del Consell General o l’espai Bici Lab; es parlarà del certificat digital per facilitar les gestions amb l’Administració, i s’aproximarà la cultura del país amb conferències sobre la transhumància, el desenvolupament de les institucions andorranes o la construcció amb pedra seca.

Aquesta nova programació completarà la que s’ofereix de manera recurrent per la bona acceptació que té entre el públic, com són els cursos d’informàtica amb diferents nivells, els tallers de telèfon mòbil, xarxes socials, retoc fotogràfic i vídeo digital, o l’ús del Mac, entre moltes altres propostes relacionades amb les noves tecnologies, la salut i el benestar general.

Francesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, destaca que “escoltem les necessitats i les preferències dels usuaris de L’espai i cada temporada oferim un ampli ventall d’activitats perquè tothom que ho vulgui pugui mantenir-se actiu, participar de les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i continuar formant-se en coneixements generals sobre cultura, història, salut i idiomes…”.

En aquest enllaç es pot consultar la programació completa. Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les iniciatives tenen lloc a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà situat a Escaldes-Engordany (c/ Josep Viladomat, 17, 1r).

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play