menu Home
Andorra

Càritas Andorrana recull 1.091 joguines per la campanya de Reis

Ràdio Valira | 9 de gener de 2023

Andorra la Vella.- La 30a edició de la campanya de recollida de joguines de Càritas Andorrana, impulsada per Oskar Royo, ha finalitzat amb la recollida de 1.091 joguines que s’han repartit entre 220 nens i nenes, gràcies a la col·laboració de 75 particulars. L’objectiu d’aquesta campanya no és cap altre que aconseguir que cap nen ni nena es quedi sense joguets per celebrar la festivitat de Reis.

Dels 220 beneficiaris, 69 són d’Andorra la Vella, 41 d’Encamp, 29 d’Escaldes-Engordany, 29 de Canillo, 32 de Sant Julià de Lòria, 12 de la Massana i 8 d’Ordino. Però aquest any, com a iniciativa per sensibilitzar sobre el consum responsable i sobretot, per ajudar els nens i nenes de més edat a gaudir d’experiències lúdiques com anar a veure un partir de bàsquet, de futbol o anar al cine amb familiars o amics, s’ha aconseguit la col·laboració del F.C. Andorra, Morabanc i RàpidAnd gràcies als quals s’han donat 30 entrades pel futbol, 20 pel bàsquet i 20 pel cinema.

Des de la institució es vol fer extensiu un agraïment a tots els particulars i entitats que s’han solidaritzat amb aquesta causa i han aconseguit aportar una mica més de felicitat als nens i nenes del país que més ho necessiten.

Els col·laboradors que han participat aquest any són: l’entitat MoraBanc, el MoraBanc Andorra Basquet, F.C. Andorra, TagSystems, la CEA, el Consejo de Residentes Españoles en Andorra, la Borda Creativa, establiments Garralà, el Raonador del Ciutadà, T-Minis, Superdry, l’Espai de Música Moderna, la Illa Carlemany, Tintoreries Núria, Inlingua, el FC Andorra, la Federació de Voleibol, Federació Andorrana de Basquetbol, Fílmic Audiovisuals, la FAF, Basar Valira, RapidAnd, el Comú d’Escaldes-Engordany, el Comú de la Massana, el Comú d’Andorra la Vella, el Comú de Sant Julià, el Comú d’Encamp i el Comú de Canillo.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play