menu Home
Andorra

La Poste d’Ordino es trasllada a la Casa de la Muntanya

Ràdio Valira | 30 de desembre de 2022

Ordino.- La Poste d’Ordino es trasllada a l’Oficina de Turisme de la Casa de la Muntanya a partir del 9 de gener. Així ho han informat aquest dijous des del comú d’Ordino, qui ha manifestat que la voluntat és ampliar i donar més servei als residents de la parròquia.

D’aquesta manera, el traslladat comportarà una ampliació de les instal·lacions, que fins al moment es troben al servei de Tràmit, ubicat a la planta baixa de l’edifici administratiu, i dels horaris, donant atenció de les 9 a les 14 hores tots els dies laborables de dilluns a divendres. Cal recordar que ara el servei és de 8.30 a 10 hores.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play