menu Home
AndorraSocietat

FOTONOTÍCIA.- La Creu Roja rep 3.000 euros per a la botiga solidària

Ràdio Valira | 27 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- La immobiliària Lucas Fox i la companyia JetConsultNL han fet una aportació econòmica de 3.000 euros a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana, tal com ha informat l’ONG a través de les xarxes socials. D’aquesta manera, les dues empreses se sumen a les accions de suport a l’entitat, que aquests dies està rebent diferents aportacions. Tal com constaten des de l’ONG, aquests diners els permeten “continuar omplint” les prestatgeries de la botiga.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play