menu Home
AndorraSocietat

AV.- Prop de 150 participants a la 9a edició de la Micro First Lego Leage

Ràdio Valira | 20 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Prop de 150 participants de vuit centres escolars del país participaran s novena edició de la Micro First Lego Leage, una iniciativa impulsada per Andorra Telecom amb la col·laboració del ministeri de Cultura. La responsable de RSE, Patrocinis i Premsa de la companyia de telecomunicacions, Inés Martí, ha manifestat que enguany la competició comptarà amb un total de quinze equips i la final se celebrarà el 15 de febrer del 2023 al Centre de congressos d’Andorra la Vella.

D’aquesta manera, ha celebrat la consolidació de la iniciativa al Principat, que busca incentivar i encuriosir als joves en les formacions relacionades amb la ciència i la tecnologia dintre dels centres escolars, ja que consideren que “tenen molt futur i a Andorra hi ha un gran talent”.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play