menu Home
AndorraSocietat

Andorra Telecom seguirà oferint el paquet Selección i el paquet Cine al mateix preu promocionat fins al 30 de setembre

Ràdio Valira | 19 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Andorra Telecom seguirà oferint, fins al 30 de setembre de 2023, el paquet Selección i el paquet Cine a tots els clients amb MovistarPlus+ pel mateix preu que quan es va iniciar la promoció, el febrer de 2021. D’aquesta manera, els clients de la companyia que disposin del paquet Movistar+ Selección o un de superior podran seguir gaudint d’estrenes cada setmana, de documentals exclusius i dels clàssics de sempre, tant des del descodificador de casa com amb l’aplicació per a Smart TV, telèfon mòbil, tauleta o ordinador i sense cap canvi en el preu.

Segons Josep Santuré, cap de producte del servei de televisió, “les bones relacions que tenim amb Movistar ens permeten seguir oferint els millors continguts exclusius i originals als nostres clients. Amb la pròrroga d’aquesta promoció per a nou mesos més, el paquet d’entrada a MovistarPlus+, el paquet M+ Selección, seguirà sent molt atractiu, ja que inclou tots els canals de cinema, els canals #Vamos i Deportes por M+ i les sèries més destacades amb Series por M+ i #0. A més, tots els continguts es poden veure tant amb el descodificador com amb l’app de MovistarPlus+ des de qualsevol dispositiu.”

Donada l’evolució de l’oferta de MovistarPlus+, Andorra Telecom està treballant en una paquetització més flexible i que s’adapti millor a les necessitats dels clients, de manera que puguin accedir a continguts d’alt valor a un preu encara més competitiu.

Actualment, més de 9.000 llars del país disposen de MovistarPlus+ a través de l’oferta d’Andorra Telecom.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play