menu Home
Andorra

AV.- L’ETR de la Gonarda començarà a funcionar després de l’estiu

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2022

Anyós.- L’Estació Transformadora Repartidora (ETR) de la Gonarda entrarà en funcionament després de l’estiu del 2023. Així ho ha comunicat aquest matí el director d’Energia de FEDA, Marc Calvet, durant una visita a les instal·lacions que ha comptat amb la presència de diverses autoritats i veïns de la zona. En aquest sentit, la principal funció de l’ETR, tal com ha apuntat Calvet, és alliberar càrrega d’altres instal·lacions del país així com permetre el desenvolupament i creixement de la xarxa de distribució de les valls del nord. De fet, la infraestructura, que s’ha qualificat de “tecnològicament molt avançada” respon a la transició energètica i s’ha dissenyat tenint en compte diversos criteris de disseny en l’àmbit d’integració paisatgística, de seguretat, de sostenibilitat i de respecte pel medi ambient.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play