menu Home
AndorraSocietat

Les matriculacions de vehicles cauen un 2,2% al novembre

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Les matriculacions de vehicles durant el novembre s’han tancat en 359, una xifra que suposa una variació percentual negativa del 2,2% respecte del mateix mes de l’any anterior. Així, segons publica aquest dilluns el departament d’Estadística, durant el novembre han tingut variacions positives el grup dels camions i les camionetes, amb 23 unitats matriculades; i el grup d’altres, amb tres unitats. Per contra, els grups que han tingut variacions negatives han estat les motocicletes i els ciclomotors, amb una baixada del 22,8%, i els turismes, amb un descens del 7,4%.

Pel que fa a les matriculacions de vehicles acumulades des del gener fins al novembre han estat 4.282, un 7,8% més respecte del mateix període anterior. En aquest cas, tots els tipus de vehicles presenten variacions positives. El de motocicletes i ciclomotors presenta un increment del 19,3% amb 156 unitats matriculades; els turismes del 2,3% amb 65 unitats; els camions i les camionetes del 19,4% amb 54 unitats, i el grup d’altres del 31,4% amb 33 unitats.

Finalment, quant a les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 4.684, un fet que equival a una variació percentual positiva del 7,4% respecte del mateix període anterior, quan es van matricular 4.363 vehicles.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play