menu Home
AndorraEsportsSocietat

Grandvalira Resorts tanca el pont amb més de 104.000 esquiadors

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Les estacions de Grandvalira Resorts han tancat el pont de la Puríssima assolint les previsions d’afluència marcades per a l’inici de la temporada. Les febles nevades acompanyades de les baixes temperatures han permès una bona posada a punt de les pistes i, gràcies al bon funcionament del sistema d’innivació i al gran treball dels equips de terreny, les tres estacions han pogut anar augmentant les seves àrees esquiables a mesura que avançava el pont, arribant fins als més de 100 quilòmetres a Grandvalira, el 60% de les pistes obertes a Pal Arinsal, i el 80% a Ordino Arcalís.

D’aquesta manera, més de 104.000 esquiadors han pogut gaudir de la neu de qualitat de les tres estacions de Grandvalira Resorts entre el 3 i l’11 de desembre, i han aprofitat els dies amb les activitats i serveis de les estacions, que també han tingut una molt bona acollida durant aquests dies.

El pont de la Puríssima d’enguany ha englobat dos caps de setmana, la qual cosa ha fet que els esquiadors arribessin de forma esglaonada als diferents dominis i no es registressin grans aglomeracions. En aquest sentit, el nombre de visitants ha estat més nombrós durant la segona part del pont, sent aquest dissabte el dia amb més afluència amb 16.720 esquiadors entre totes les estacions. La llarga durada dels dies de vacances ha permès també als clients poder aprofitar el nou passi únic de Grandvalira Resorts, l’Andorra Pass, que dona l’opció d’esquiar a les tres estacions del país.

Bones previsions per Nadal

Grandvalira Resorts encara amb optimisme les pròximes setmanes, en què s’espera que arribin més nevades i es mantinguin les baixes temperatures que permetran la producció de neu de cultiu. Això augura una rebuda del període nadalenc amb bones condicions a les estacions, on novament es duran a terme múltiples accions amb propostes musicals i familiars, i amb la previsió de la inauguració d’una de les noves activitats de Grandvalira, la pista de ‘tubbing’ més llarga d’Europa ubicada al Pas de la Casa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play