menu Home
AndorraPólitica

Sant Julià de Lòria rep oficialment el reconeixement com a Vila Europea de l’Esport 2023

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Sant Julià de Lòria ha rebut oficialment aquest dimarts a la tarda el reconeixement com a Vila Europea de l’Esport durant el 2023. Així ho ha decidit el comitè avaluador de la Federació de Ciutats i Capitals Europees de l’Esport (ACES Europe), que fa uns dies va visitar la parròquia laurediana per comprovar i analitzar la candidatura presentada pel comú en la categoria de poblacions de menys de 25.000 habitants.

Tot i que la parròquia s’enfrontava a altres 45 viles més, el cònsol major, Josep Majoral, ja es mostrava optimista de cara a rebre aquesta certificació, ja que estava convençut que l’organisme valoraria molt positivament el programa lauredià tenint en compte que és una de les ciutats europees on se celebren més mundials esportius.

Fins a l’acte d’entrega dels reconeixements, que s’ha desenvolupat a Brussel·les, s’han desplaçat els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, així com la consellera de Turisme, Diana Sánchez, i la tècnica del departament de Turisme de la corporació, Anna Majoral.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play