menu Home
AndorraEsportsSocietat

Les subvencions esportives d’Andorra la Vella s’incrementen un 7,5%

Ràdio Valira | 30 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella ha atorgat les subvencions per a la temporada 2022-2023 per donar suport a les entitats que realitzin activitats esportives a Andorra la Vella amb una durada anual o puntual que incideixen en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, el suport a l’esport de competició, les xarxes associatives en el món de l’esport, a les entitats que fomentin les relacions ciutadanes a través de la difusió de les diverses formes d’activitat física i esportiva, i a les entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l’esport. Per la convocatòria de subvencions de lliure concurrència s’han atorgat 435.375 euros d’ajudes, una partida que s’incrementa en 35.375 euros respecte a l’any passat, el que suposa un augment del 7,5%.

Les ajudes s’han concedit a 27 clubs esportius (quatre més que en l’anterior convocatòria), les seccions d’acció esportiva i agrupacions esportives sense ànim de lucre que estan inscrites al registre comunal d’associacions d’Andorra la Vella i que duen a terme a la parròquia l’activitat per a la qual es demana la subvenció.

Per sisè any consecutiu, la convocatòria de subvencions s’adreça a activitats que es fan en horari extraescolar i/o durant els períodes de vacances. Enguany s’ofereixen quatre programes diferents, centrats en la promoció de l’esport en edat escolar i esport jove; la promoció de l’activitat física i l’esport en sectors socials amb característiques especials; l’organització d’activitats esportives puntuals i/o temporals i la formació de tècnics i directius esportius.

D’altra banda, des de l’any passat ha canviat de format la regulació de les subvencions destinades a les activitats esportives en períodes de vacances escolars per a infants de quatre a dotze anys. Per tant, les entitats que vulguin oferir-les hauran de signar un conveni específic amb el comú d’Andorra la Vella, que hi destina una partida total de 60.000 euros.

Aquest dimecres a la tarda, a les 19 hores, el departament d’Esports ha convocat les entitats al Centre de congressos per exposar-los el procés d’atorgament de les ajudes.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play