menu Home
AndorraSocietat

La policia deté un home, dos cops en una setmana, per agressió a la parella

Ràdio Valira | 28 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- La policia ha detingut la matinada de diumenge al Pas de la Casa un home, no resident de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere) per haver agredit la parella. És la segona vegada que els agents el detenen aquesta setmana. Dijous va ser arrestat a Canillo per fets similars i amenaces a la mateixa dona.

Durant el cap de setmana s’han produït altres detencions per agressions. Dissabte pels volts de les onze de la nit, la policia va arrestar a Andorra la Vella un home i una dona residents de 23 i 25 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al domicili on conviuen. La matinada de diumenge, passats dos quarts de cinc, els agents van detenir dos homes residents de 44 i 37 anys, com a presumptes autors d’una agressió a un tercer en una baralla a l’exterior local d’oci nocturn de la capital, d’on els havien fet fora després d’una discussió que pujava de to.

D’altra banda, dissabte al migdia, la policia va arrestar a la frontera del riu Runer un home no resident de 43 anys per introduir al país cinc grams d’heroïna i ha detingut quatre persones més en diferents punts del país per conduir sota els efectes de l’alcohol. Dissabte a les 20.25 hores, un resident de 44 anys amb una taxa d’1,05 en un control específic; diumenge a les tres de la matinada, un altre resident de 24 anys amb una taxa d’1,80 arran d’un accident amb danys materials; minuts més tard, a les 3.35 hores, una resident de 44 anys amb una taxa de 0,99 i, finalment, a les 21.20 hores, una resident de 52 anys, amb una taxa d’1,83 en un control específic després de rebre l’avís d’un altre conductor.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play