menu Home
Andorra

Els abonaments de telefonia mòbil s’incrementen un 19% a l’octubre

Ràdio Valira | 21 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- Els abonaments per servei durant el mes d’octubre s’han situat en 50.575 abonats als serveis de telefonia fixa, 106.391 abonats als serveis de telefonia mòbil i 40.139 abonats a internet de banda ampla. Aquestes xifres, segons publica aquest dilluns el departament d’Estadística, suposen una variació percentual positiva del 2,4% respecte del mes d’octubre del 2021 en telefonia fixa i del 19% en telefonia mòbil. Quant als abonats a internet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva del 4,7%.

D’altra banda, el tràfic telefònic en minuts sense internet durant l’octubre s’ha situat en 13,21 milions, una xifra que representa una variació percentual negativa del 6% respecte del mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 9,11 milions de minuts (68,9% del total i el que equival a un 4,1% menys respecte de l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 4,1 milions de minuts (un 31,1% del total i un 10,1% menys respecte del 2021).

Finalment, el tràfic per internet en GB ha suposat 11,62 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del 24% respecte del mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 3,93 milions de GB, un 33,8% del total i el que equival a un 10,2% més respecte de l’octubre del 2021. Quant al tràfic internacional, ha estat de 7,69 milions de GB, un 66,2% del total i un 26,7% més si es compara amb l’any anterior. Per la seva banda, el tràfic per internet mòbil ha augmentat a l’octubre un 34,7%.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play