menu Home
AndorraSocietat

Detingut sense documentació i amb una ordre d’expulsió administrativa vigent

Ràdio Valira | 21 de novembre de 2022

contra la seguretat en el trànsit, contra la funció pública i contra la seguretat en el tràfic jurídic.

La detenció més destacada es va produir aquest diumenge, a les 18.15 hores, quan els agents van detenir un home no resident de 25 anys pels delictes contra la funció pública i contra el tràfic jurídic. En controlar a l’interessat, que anava indocumentat, se’l va traslladar a les dependències policials per tal d’identificar-lo, lloc on es va constatar que ja havia estat controlat anteriorment indocumentat i identificant-se verbalment amb una altra identitat. Endemés, l’home tenia vigent una ordre d’expulsió administrativa per un període de tres anys.

D’altra banda, una persona va ser detinguda aquest dissabte a les 22.45 hores a la frontera del riu Runer quan intentava introduir productes estupefaents. L’interessat, un home no resident de 33 anys, va ser controlat en possessió d’1,1 grams de cocaïna i 4 grams de marihuana.

Finalment, quant als delictes contra la seguretat en el trànsit, el dissabte es van produir dues detencions. Pels volts de les tres de la matinada es va detenir un home resident de 25 anys amb una taxa d’1 g/l, mentre que a les 03.25 hores es va controlar un altre home resident de 37 anys amb una taxa d’1,11 g/l. A banda, el diumenge, passats 25 minuts de la mitjanit, es va produir la detenció d’un home resident de 23 anys amb una taxa d’1,09 g/l.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play