menu Home
Andorra

Obert el termini d’inscripció per a les formacions del Centre al llarg de la vida que arrenquen al desembre

Ràdio Valira | 18 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- El període d’inscripció a les formacions del Centre de formació al llarg de la vida que es duran a terme entre l’1 de desembre i el 2 de març s’ha obert aquest divendres. Es tracta de cursos gratuïts, adreçats a persones majors de setze anys, i es duen a terme de dilluns a dijous, de les set de la tarda a dos quarts d’onze de la nit.

En concret, es tracta dels cursos de preparació per a la prova de graduat en segona ensenyança per a candidats lliures, així com del diploma de ciències humanes i socials d’Andorra (procés d’accés a la nacionalitat andorrana).

Les inscripcions es podran fer fins al 24 de novembre al web https://www.cflv.ad/. Per a més informació es pot consultar directament al Centre de formació al llarg de la vida.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play