menu Home
Andorra

AV.- Un espai de record per superar el dol perinatal

Ràdio Valira | 18 de novembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- ‘Petits peus que no corren, són ales que volen. El nostre record aquí, la llum de l’amor infinit’. Aquest és l’escrit que acompanya l’escultura que des d’aquest divendres ja llueix al cementiri de Fontaneda, a Sant Julià de Lòria, i que té com a voluntat esdevenir un espai de record per a aquells pares que han perdut el seu nadó durant la gestió o bé al llarg dels primers dies de vida. La iniciativa, pionera a Andorra, sorgeix de la mà de l’associació ‘Petits Estels d’Andorra’, un grup de suport al dol perinatal que ha comptat amb la complicitat del comú de Sant Julià de Lòria per dedicar un espai de record adreçat a les famílies del país que han passat per aquesta situació.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play