menu Home
AndorraSocietat

AV.- Ballet, gòspel, mercat d’Advent i propostes per als més petits per celebrar Nadal a Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 15 de novembre de 2022

Escaldes-Engordany.- ‘El Trencanous’, gòspel, el mercat d’Advent i propostes per als més petits a la biblioteca són algunes de les propostes que el comú d’Escaldes-Engordany ha preparat per a aquest Nadal. El tret de sortida es donarà el 25 de novembre amb l’encesa de llums conjunta amb Andorra la Vella a la qual seguirà un espectacle itinerant. Aquesta encesa aquest any serà diferent, ja que en el marc de la política d’estalvi energètic Escaldes-Engordany ha decidit il·luminar només les zones més comercials i, per tant, no fer-ho a les urbanitzacions, l’entrada de la parròquia o els camins. Tal com ha destacat la consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica, Meritxell Massoni, l’estalvi energètic respecte a l’any passat serà del 65%. Ha lamentat que “malauradament” hi haurà zones de la parròquia que no tindran llums de Nadal, però ha incidit en el fet que és una “obligació moral” emprendre aquesta mesura i, per tant, fer aquest “esforç”.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play