menu Home
AndorraSocietat

Una xerrada sobre violència sexual en l’oci nocturn per commemorar el Dia contra la violència envers les dones

Ràdio Valira | 10 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- En el marc de la commemoració del Dia internacional contra la violència envers les dones –que se celebra el 25 de novembre–, el ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza diferents activitats els dies 17 i 18 de novembre.

Sota el títol ‘El sexisme també surt de festa. Violències sexuals en contextos d’oci nocturn’, el 17 de novembre, de les 19.30 a les 21 hores, al Yomo Cèntric hotel d’Andorra la Vella, se celebrarà una conferència dirigida a la població en general. Anirà a càrrec d’Anna Burgos, antropòloga experta en gènere, drogues i prevenció de violència sexuals, i d’Otger Amatller, psicòleg expert en l’abordatge dels usos de drogues i addiccions.

En paral·lel, tant els dies 17 com 18 de novembre al Centre cultural la Llacuna de la capital, el ministeri organitza una formació específica per a professionals susceptibles d’intervenir en aquesta problemàtica, concretament, des de l’àmbit social i de la salut.

També a càrrec de Burgos i d’Amatller i sota el títol ‘Perspectiva de gènere i drogues’, durant la formació s’identificaran patrons de consum de drogues, així com estratègies, protocols i models d’intervenció, tenint en compte la perspectiva de gènere. A més, es farà referència a bones pràctiques i recomanacions per prevenir i intervenir en addiccions des de la perspectiva de gènere.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play