menu Home
Andorra

Tres detencions per exhibició i intimidació amb arma blanca, possessió de cocaïna i amenaces a la parella

Ràdio Valira | 4 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- La Policia ha detingut aquest divendres un home resident de 51 anys per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat per exhibir una navalla de 7 centímetres, intimidació i amenaces condicionals durant una baralla prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.

En les proximitats de locals de nit, també a la capital, es va detenir la matinada de dijous un home resident de 29 anys per possessió de tres grams de cocaïna, que també duia 0,6 grams de marihuana. La matinada de dimarts a Canillo, la Policia va arrestar un altre resident de 27 anys amb 0,5 grams de cocaïna.

La nit de dimecres es va detenir un home resident de 41 anys com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l’honor i la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere). Els agents van ser requerits per una discussió conjugal en un domicili que va acabar amb amenaces de mort i injúries de l’home cap a la seva parella.

Els darrers dies la Policia ha arrestat tres homes més de 28, 32 i 20 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,20, 1, 30 i 1,57; i un altre, també resident i de 21 anys, per positiu en tòxics.

Aquesta setmana s’han produït dues detencions més, la d’un home resident de 24 anys i la d’una dona no resident de 36, per resistència, desobediència i injúries als agents de Policia.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play