menu Home
Andorra

Calvó: “L’objectiu (d’estalvi) del 15% és ambiciós però hem de treballar de valent per aconseguir-lo”

Ràdio Valira | 4 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- El Govern i els set comuns han signat aquest divendres el conveni a través del qual les corporacions comunals se sumen a les mesures per a l’estalvi energètic. L’objectiu és reduir com a mínim un 15% el consum energètic. Es tracta d’un objectiu, segons la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, “ambiciós” però ha incidit que cal “treballar de valent per aconseguir-lo”. Les mesures pactades entre l’executiu i els comuns afecten no només les corporacions sinó també les societats participades directament o indirectament pels comuns i abracen des de mesures que fan referència als edificis fins a l’enllumenat públic o el de Nadal.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play