menu Home
Andorra

Detinguts cinc homes d’un grup organitzat per furtar mercaderia valorada en 3.200 euros

Ràdio Valira | 10 d'octubre de 2022

Andorra la Vella.- La policia ha detingut aquest cap de setmana cinc homes per diversos furts de mercaderies en establiments de l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Va ser un sergent major fora de servei qui dissabte al migdia va detectar els moviments sospitosos dels individus, que formen part d’un grup organitzat, i va avisar el responsable de patrulles per a fer-ne el seguiment.

Segons informen des de la policia, els homes portaven un model de bosses de tipus bandolera que els delinqüents acostumen a folrar per la part interior amb paper d’alumini. Es dividien en dos grups, entraven i sortien de comerços, i es trobaven de tant en tant al carrer per anar-se canviant de roba i complements totalment o parcial per tal que fos més difícil identificar-los. En el moment en què els agents van tenir tot el grup localitzat al costat dels seus vehicles, es va procedir a controlar els cinc homes.

Se’ls va trobar 55 perfums, 45 paquets de tabac, jaquetes i bosses folrades amb paper d’alumini, així com estris que se solen fer servir per cometre furts de mercaderies, com tallaungles, alicates i imants per treure les alarmes als productes. El material sostret té un valor superior als 3.200 euros.

Els delinqüents, amb nombrosos antecedents, van arribar a Andorra pel Pas de la Casa. Aquests grups acostumen a entrar i sortir del país el mateix dia i el seu ‘modus operandi’, així com les eines que utilitzen, està molt estudiat, destaquen des del cos d’ordre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play