menu Home
Andorra

AV.- Escaldes-Engordany convoca el concurs per concessionar l’aparcament de l’Obac

Ràdio Valira | 30 d'agost de 2022

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany ha acordat aquest dilluns, amb els vots a favor de majoria i oposició, treure el concurs per a la concessió administrativa i la construcció de l’aparcament de l’Obac, més conegut com a Escalé. Des de la majoria s’ha defensat que es tracti d’un plec de bases amb uns criteris molt oberts per poder facilitar que les empreses puguin presentar les seves ofertes. Es tracta d’una infraestructura que quan estigui acabada pot arribar a tenir unes 600 places d’estacionament i que podria estar acabada el mes de novembre del 2026.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play