menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- Inici dels treballs de remodelació de les voreres de Francesc Cairat

Ràdio Valira | 26 d'agost de 2022

Sant Julià de Lòria.- Els treballs per refer el paviment de les voreres de l’avinguda Francesc Cairat han arrencat aquest divendres. Es tracta d’una acció que el comú va aprovar el passat mes de juliol i que forma part del projecte d’embelliment de l’entorn urbà. Els treballs tenen un cost de 212.830 euros i l’empresa constructora disposa d’un termini de 117 dies naturals per executar-los, tal com es va aprovar en sessió de consell de comú el 28 de juliol. Des de la corporació han informat, a través de les xarxes socials, que aquestes obres suposen el trasllat de la parada d’autobús que hi ha en aquesta zona, que ha estat ubicada al costat de la farmàcia Creu Verda.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play