menu Home
AndorraSocietat

Ordino estrena nou web per promocionar l’oferta turística

Ràdio Valira | 25 de juliol de 2022

Ordino.- El comú d’Ordino estrena nova web. Es tracta de visitordino.com, un espai amb tota la informació turística que pugui interessar tant als visitants com a les persones del país que vulguin visitar la parròquia. D’aquesta manera, es diferencia el contingut que s’ofereix a Ordino.ad, que serà més institucional, i el turístic, que quedarà recollit en el nou web. Visitordino.com és una iniciativa de la taula de dinamització de la parròquia i ha tingut un cost de 9.900 euros.

Tal com ha posat en relleu la cònsol menor, Eva Choy, un dels punts més importants de la web és el referent a la reserva de la biosfera. Es tracta “d’una marca que volem posicionar”, ja que “ens agradaria que la gent ens visités perquè som reserva de la biosfera”, ha destacat Choy, que ha recordat “els esforços” que està fent la parròquia per ser una destinació sostenible.

La nova web és “molt intuïtiva i dinàmica” i potencia molt la imatge amb moltes fotografies i vídeos. “Ens volem posicionar com a parròquia on es respira natura”, ha emfasitzat Choy, que ha detallat que es diferencia l’oferta en funció de l’estiu i l’hivern i que és una web que de moment es pot consultar en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès. L’oferta s’estructura en cinc grans blocs, en funció de la motivació de la visita: activitats en família, fer d’aventurer, recórrer muntanyes, descobrir paisatges i practicar esports. Així, s’hi presenten les diferents propostes que es poden gaudir a la parròquia com rutes i excursions, de les quals també es pot descarregar el ‘track’.

Des del web els visitants podran organitzar el seu viatge, ja que també s’ofereix informació dels diferents allotjaments, restaurants i establiments turístics de la parròquia. També consta informació sobre les excursions guiades, l’agenda, o el contacte amb l’oficina de turisme. Igualment està integrada amb Google Maps i hi consten els camins de la parròquia i es poden consultar les webcams instal·lades.

D’aquesta manera, ha incidit la cònsol menor, es dona a conèixer l’oferta turística d’Ordino tant als visitants com a aquelles persones del país que vulguin descobrir la parròquia.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play