menu Home
AndorraSocietat

Sant Julià de Lòria resol la fuita d’aigua a la Rabassa que ha tallat el subministrament des de la nit

Ràdio Valira | 24 de gener de 2023

Andorra la Vella.- Una fuita d’aigua que s’ha produït a la carretera de la Rabassa ha provocat un tall en el subministrament des de la nit d’aquest dilluns i fins aquest dimarts al matí. Tècnics de la corporació han estat treballant des de primera hora per resoldre el problema i restablir l’aigua com més aviat millor. Concretament, el tall ha afectat els veïns des de Sant Julià Parc fins a la costa de Nagol.

Passades les 11 hores d’aquest dimarts, el comú ha informat a través de les xarxes socials que l’avaria a la xarxa d’aigua potable ja s’ha resolt i, per tant, el subministrament ja està garantit tant a la carretera de la Rabassa com a les llars dels veïns de la zona.

ANA


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Go To Show
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play