menu Home
AndorraSocietat

AV.- Escaldes-Engordany recupera l’escudella de Sant Antoni, on els Amics del Pont dels Escalls reparteixen prop de 2.000 racions

Ràdio Valira | 17 de gener de 2023

Escaldes-Engordany.- L’escudella de Sant Antoni ha tornat a la parròquia d’Escaldes-Engordany després de dos anys d’aturada provocada per la pandèmia. Els Amics del Pont dels Escalls, encarregats de l’organització de l’esdeveniment, han repartit prop de 2.000 racions entre els ciutadans que s’han apropat a recollir la seva porció d’escudella. Entre ells, hi han assistit autoritats com el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó i d’altres representants comunals, com la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili.

 

Enguany, la celebració ha estat marcada per la manca de plats commemoratius a causa d’un problema amb l’empresa encarregada del subministrament, que va tancar i no ha pogut proveir l’acte amb els recipients. “Ha estat impossible buscar una alternativa amb un termini de temps tan just” ha lamentat l’organitzador de l’acte Joan Anton Garcia.

ANA


 • Ara en directe
 • Radioestadio noche

  Go To Show
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play