menu Home
AndorraPólitica

AV.- El projecte de llei d’estalvi energètic preveu tres nivells de mesures el darrer dels quals “extremes”

Ràdio Valira | 28 d'octubre de 2022

Andorra la Vella.- La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha presentat aquest divendres el projecte de llei de mesures d’estalvi energètic, un text que ja ha estat tramitat al Consell General per la via d’urgència amb la voluntat que pugui estar en vigor abans no comenci l’hivern. El projecte de llei preveu tres nivells de mesures, el darrer dels quals fa referència a accions “extremes” que s’haurien de prendre si es donen talls de llum importants. “El capítol 3 és excepcional, però l’hem volgut incloure per un criteri de prudència”, ha destacat Calvó, que ha afegit que contempla, per exemple, el tancament d’alguna activitat o la restricció en la venda de carburants. De tota manera, ha volgut incidir que “segur que no el farem servir” però s’han volgut “anticipar de forma responsable”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play