menu Home
AndorraEsportsGeneralmeteo

Correus espanyols dedica un segell a Òscar Ribas

Ràdio Valira | 26 d'octubre de 2022

Andorra la Vella.- Correus espanyols ha emès un segell dedicat al primer cap de Govern del país, Òscar Ribas. L’organisme ha fet un tiratge de 50.000 exemplars que es poden adquirir, entre altres, a les oficines de correus o al servei filatèlic. El valor postal del segell és d’1,95 euros.

Des de Correus espanyols destaquen que la figura de Ribas està “estretament lligada amb la reforma i modernització de les institucions andorranes i la separació dels poders executiu i legislatiu el 1982”. A més, subratllen que va ser “una figura clau per al procés de consolidació d’Andorra com a estat de dret, democràtic i social”. També es valora el fet que la seva figura fos reconeguda tant a Andorra com a l’estranger.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play