menu Home
Andorra

La gent gran d’Ordino celebra la festa gran amb activitats físiques i un dinar de germanor

Ràdio Valira | 27 de setembre de 2022

Ordino.- Les persones majors de 65 anys han pogut gaudir aquest dimarts de la festa gran, una proposta que impulsa el comú d’Ordino per fomentar el benestar físic i mental del col·lectiu. L’objectiu és que es puguin donar a conèixer les propostes d’activitats físiques que es poden dur a terme al llarg de l’any a la parròquia i també que la gent gran tingui un punt de retrobament.

La jornada ha arrencat a les nou del matí amb una classe de ioga, que s’ha hagut de fer a l’interior arran del fred, tot i que inicialment estava prevista per fer-se a l’exterior. Hi han pres part una desena de persones. Tot seguit s’ha dut a terme una caminada pel camí ral, en la qual també hi ha hagut una desena de participants. A les dotze s’ha celebrat una missa amb una vintena d’assistents i la jornada s’ha clos amb un dinar en què una trentena de padrins han pogut gaudir de l’àpat tot compartint una estona entre ells.

Es tracta d’una diada per als majors de 65 anys que organitza el comú d’Ordino des del 2019.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play