menu Home
AndorraEsportsGeneralmeteo

Servei de busos gratuïts per arribar al santuari el dia de Meritxell

Ràdio Valira | 31 d'agost de 2022

Andorra la Vella.- Un any més, amb la celebració del dia de Meritxell es posa en marxa el servei de busos gratuïts que faran la connexió entre la carretera general i el santuari. D’aquesta manera, segons surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) s’habilita un servei continu d’autobusos entre les set del matí i les nou de la nit.

Aquests autobusos gratuïts tindran parada a la cruïlla d’accés al santuari i en un altre punt, convenientment senyalitzat, situat a la cruïlla en direcció a Encamp, a la zona dels quatre carrils de Torrent Pregó.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play