menu Home
Andorra

Andorra Recerca i Innovació engega un estudi sobre la percepció de la immigració a Andorra

Ràdio Valira | 29 de juliol de 2022

Andorra la Vella.- El grup de sociologia de l’Andorra Recerca + Innovació ha posat en marxa aquesta setmana l’estudi sobre la percepció de la immigració al Principat. El projecte, realitzat en col·laboració amb el Grup de Recerca Jordi Serra, té com a objectiu obtenir informació sobre la identitat cultural i lingüística dels habitants del país i conèixer els processos d’immigració que contribueixen a la configuració de la societat andorrana.

Una part dels resultats de l’estudi seran utilitzades per portar a terme el treball de recerca ‘El canvi lingüístic en els processos d’identitat a Andorra: una visió etnogràfica’, per part de l’equip de l’investigador Jordi Serra.

Alhora, l’estudi pretén comparar resultats d’un estudi elaborat l’any 2004 sobre la percepció que té la població d’Andorra del fenomen de la immigració i la configuració d’estereotips.

El treball de camp es farà en el període comprès entre l’agost i el setembre del 2022, i es realitzarà a una mostra de 800 persones estratificada per sexe, edat, parròquia de residència i nacionalitat. En aquest cas, des del grup de sociologia s’informa que, a diferència de les enquestes realitzades anteriorment, que es feien per via telefònica, aquest cop es realitzaran de manera presencial, a la via pública.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play